+31 (0) 23 533 1572
Welkom bij
Kraamzorg aan het Spaarne
Goede kraamzorg maakt het verschil

Kraamzorg en versoepeling van maatregelen

Blij zijn wij te kunnen melden dat de maatregelen rond het corona-virus kunnen versoepelen. Evengoed blijft de veiligheid van jou als cliënt, je gezin en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen de overheid, RIVM, de GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg.
De extra hygiëneregels blijven. Zo schudden wij bijvoorbeeld nog geen handen. Maar iets ruimer is de regeling rond de intake en het kraambezoek. We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan. Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan er tijdens de kraamweek één bezoeker komen als de kraamverzorgende er is.
Lees alle huidige maatregelen op onze website, Facebook en Instagram. Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Borstvoeding

Je kind wordt straks geboren en aan jou de keus: borstvoeding of flesvoeding. De wereldgezondheidsraad (WHO) adviseert om in elk geval de eerste zes maanden borstvoeding te geven. Borstvoeding bevat naast alle noodzakelijke voedingsstoffen namelijk ook antistoffen die het immuunsysteem van je baby ondersteunen. Als organisatie onderschrijven wij dit advies daarom van harte.

Kraamzorg aan het Spaarne vindt het belangrijk dat (aanstaande) ouders op een professionele wijze informatie krijgen zodat je een bewuste keuze kunt maken of je borst- of flesvoeding aan je baby gaat geven. Een goede begeleiding bij borstvoeding is belangrijk voor het slagen! Daarom hebben wij goed opgeleide kraamverzorgster in dienst die jaarlijks worden bijgeschoold op het gebied van borstvoeding.

© 2019 Kraamzorg aan het Spaarne