+31 (0) 23 533 1572
Welkom bij
Kraamzorg aan het Spaarne
Goede kraamzorg maakt het verschil

Kraamzorg en versoepeling van maatregelen

Blij zijn wij te kunnen melden dat de maatregelen rond het corona-virus kunnen versoepelen. Evengoed blijft de veiligheid van jou als cliënt, je gezin en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen de overheid, RIVM, de GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg.
De extra hygiëneregels blijven. Zo schudden wij bijvoorbeeld nog geen handen. Maar iets ruimer is de regeling rond de intake en het kraambezoek. We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan. Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan er tijdens de kraamweek één bezoeker komen als de kraamverzorgende er is.
Lees alle huidige maatregelen op onze website, Facebook en Instagram. Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Belinstructie

Zodra wij weten dat je bevallen bent kunnen we de kraamzorg inzetten.

Je bent met een verloskundige van “Verloskundigen aan het Spaarne” bevallen:

Dan weten we als “Kraamzorg aan het Spaarne” automatisch dat je bent bevallen en hoef je geen contact met ons op te nemen. Kraamzorg aan het Spaarne neemt met jou contact op hoe laat je de kraamverzorgster kan verwachten.

Je loopt tijdens de zwangerschap niet bij "Verlsokundigen aan het Spaarne of de gynaecoloog heeft de bevalling gedaan:

Je kan ons in de nacht een WhatsApp of SMS sturen om te laten weten dat je bent bevallen en wanneer je verwacht naar huis te gaan. Mocht je liever bellen dan kan je ons vanaf 08.00 uur telefonisch bereiken. WhatsApp, SMS of bel ons in ieder geval zodra je het ziekenhuis verlaat. 

De gynaecoloog gaat de bevalling doen:

Ga je bij de gynaecoloog bevallen en is de datum voor je bevalling al in je zwangerschap bekend, laat het ons dan even weten per WhatsApp, SMS of bel ons.

 

Telefoon nummers:

023- 5331572 / 06-83084407

 

© 2019 Kraamzorg aan het Spaarne