+31 (0) 23 533 1572
Welkom bij
Kraamzorg aan het Spaarne
Goede kraamzorg maakt het verschil

CORONA: Alertheid geboden!
Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.
Intake: We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan.
Kraambezoek: Vermijd drukte. Voorkeur heeft dat er geen visite langskomt als kraamverzorgster er is. Toch bezoek? Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan in overleg met de kraamverzorgster één bezoeker komen als zij er is. Bij voorkeur steeds 1 (en dezelfde) bezoeker.
Hygiënerichtlijnen: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand • Was je handen regelmatig • Nies in je elleboog • Snuit in een papieren zakdoekje en gooi het daarna meteen weg

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.
#wijzorgen #ikzorg #kraamzorg

Belinstructie

Zodra wij weten dat je bevallen bent kunnen we de kraamzorg inzetten.

Je bent met een verloskundige van “Verloskundigen aan het Spaarne” bevallen:

Dan weten we als “Kraamzorg aan het Spaarne” automatisch dat je bent bevallen en hoef je geen contact met ons op te nemen. Kraamzorg aan het Spaarne neemt met jou contact op hoe laat je de kraamverzorgster kan verwachten.

Je loopt tijdens de zwangerschap niet bij "Verlsokundigen aan het Spaarne of de gynaecoloog heeft de bevalling gedaan:

Je kan ons in de nacht een WhatsApp of SMS sturen om te laten weten dat je bent bevallen en wanneer je verwacht naar huis te gaan. Mocht je liever bellen dan kan je ons vanaf 08.00 uur telefonisch bereiken. WhatsApp, SMS of bel ons in ieder geval zodra je het ziekenhuis verlaat. 

De gynaecoloog gaat de bevalling doen:

Ga je bij de gynaecoloog bevallen en is de datum voor je bevalling al in je zwangerschap bekend, laat het ons dan even weten per WhatsApp, SMS of bel ons.

 

Telefoon nummers:

023- 5331572 / 06-83084407

 

© 2019 Kraamzorg aan het Spaarne