Nieuws
 
 

Nieuws

Ben je zwanger? Dan komt er veel op je af. Wat moet je allemaal regelen? Veel vrouwen ervaren de zwangerschap als een rollercoaster: er gebeuren een hoop nieuwe dingen in je lijf en je leven. Want of het nu je eerste zwangerschap is of je vierde: als je zwanger bent sta je voor grote veranderingen.

 

Borstvoeding

Je kind wordt straks geboren en aan jou de keus: borstvoeding of flesvoeding. De wereldgezondheidsraad (WHO) adviseert om in elk geval de eerste zes maanden borstvoeding te geven. Borstvoeding bevat naast alle noodzakelijke voedingsstoffen namelijk ook antistoffen die het immuunsysteem van je baby ondersteunen. Als organisatie onderschrijven wij dit advies daarom van harte.

 

Kraamverzorgster in opleiding

Doordat onze kraamzorg nauw verbonden is aan de Verloskundigen aan het Spaarne zijn de lijntjes tussen kraamverzorgster en verloskundige zo kort als dat maar mogelijk is. Dat zorgt voor een persoonsgebonden kraamzorg die het beste bij jou past. Bovendien werken we als organisaties allemaal volgens hetzelfde beleid. Onze neuzen staan dezelfde kant uit. Dat zul je merken, niet alleen in de kwaliteit van kraamzorg, maar ook in de prettige sfeer onderling. Elke kraamverzorgsters die voor Kraamzorg aan het Spaarne werkt heeft natuurlijk een gedegen, professionele opleiding gevolgd. Plezier en passie voor het vak vinden we daarbij heel belangrijk!

© 2021 Kraamzorg aan het Spaarne | Kraamzorg aan het Spaarne is één organisatie samen met Verloskundigen praktijk aan het Spaarne. Wij leveren kraamzorg in Haarlem en omgeving.

menu
SpoedPraktijkE-mail